Over Edwin en Ilona

In 2014 hebben wij ons bijna tegelijk bij fotoclub Rapenland aangesloten. Met als doelstelling mensen te ontmoeten die de zelfde interesse delen en natuurlijk van elkaar te leren over fotografie. Dit leren doe je door te doen, op pad te gaan, goed gebruik maken van de mogelijkheden van je camera en de techniek steeds beter te leren toe passen en natuurlijk jezelf willen verbeteren.

Na enkele gezamenlijke uitjes van uit de club gingen wij steeds vaker samen op pad. Onze gezamenlijke passie voor de natuur en landschapsfotografie maakt dat wij wekelijks de natuur in stappen en de paden volgen van verschillende landschappen die Nederland te bieden heeft.
We richten ons vooral op het landschap met de zonopkomst of zonsondergang, maar nemen daarnaast altijd de tijd voor macrofotografie, natuurfotografie.

Onze gedrevenheid en interesse om verschillende takken van fotografie eigen te maken, maakt dat er ook andere takken van fotografie zijn bijgekomen zoals stadslandschappen, sterrenfotografie, straat, portret, concert, evenement, groepsfotografie, maken van foto’s van een bedrijfspand die je vooral terug ziet in de stadslandschappen, maar ook bv. oude foto’s vernieuwen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s